Rummen

Hotell Kronobäck är ett litet, personligt och helt fristående hotell i Mönsterås, ungefär 3 mil från Oskarshamn och 4 mil från Kalmar.

Våra rum är smakfullt inredda i personlig stil med varma träslag och rena färger. Samtliga rum har ekparkett, toalett med dusch, TV och wifi. Vi har totalt 35 rum och frukost ingår alltid i priset måndag till fredag morgon.

Rummen är indelade i tre kategorier: Standard, PLUS och Ekonomi. Alla rumstyper är tydligt specificerade i sökfunktionen nedan.

Avbokningspolicy & Betalningsrutin


Enstaka rumsbokningar

För enstaka rumsbokningar som inte sträcker sig längre än 5 nätter gäller helt kostnadsfri avbokning fram till 72 timmar innan incheckning, det vill säga senast 15.00 tre dagar före incheckning. Samma frist gäller för tidig utcheckning.

 

Gruppbokningar

För gruppbokningar om 5 rum eller fler gäller olika tider beroende på hur stor din bokning är och hur mycket du vill ändra. För att göra det enkelt räknar vi med procent av beställningens totala värde.

 

Untitled-3jpg
 

Konferens

Kostnadsfri avbokning fram till 4 veckor innan ankomst. Avbokning som sker närmare än 4 veckor innan ankomst debiteras med 25 %, närmare än 3 veckor före ankomst debiteras med 50 %, närmare än 2 veckor innan ankomst 75 % och 1 vecka innan ankomst med 100 % av beställningens värde.


Betalningar


Kortbetalning

Betalning sker någon gång efter det av avbokningsfristen gått ut till och med incheckningen. Vi debiterar det kort du angett i bokningen.


Fakturabetalning

I vissa fall godkänner vi faktura som betalningsmedel. Vi har 15 dagars förfallodag och fakturadatum är alltid 3 dagar före incheckning.